Tretman i prepumpavanje

otpadnih voda

Težimo da našem tržištu ponudimo najkvalitetniju opremu i sa tim ciljem smo se opredijelili za saradnju sa vodećim kompanijama u oblasti tretmana i prepumpavanja otpadnih voda.

Klijentima možemo da ponudimo kompletnu tehničku podršku.


KESSEL

Kompanija Kessel, osnovana 1963. godine u Njemačkoj je lider u inovacijama, razvoju i proizvodnji opreme za odvodnju otpadnih voda. Sa svojim timom od preko 500 zaposlenih i partnerima u više od 50 zemalja širom svijeta Kessel je postao jedan od vodećih brendova u oblasti odvodnje površinskih voda i voda unutar objekata. U svojoj ponudi, između ostalog, nudi i nepovratne klapne, prepumpne stanice, slivnike i separatore.

Više o brendu možete pogledati ovdje.


LINBERG

Linberg češka kompanija poseduje kompletan program proizvoda za upravljanje otpadnim vodama i kišnicom za stambene i infrastrukturne objekte. Kompaniju Linberg čini tim iskusnih profesionalaca koji vam nudi proizvode koji su pouzdani, jednostavni za održavanje, ekološki i pristupačni. Kompanija Liberg posebno je posvećena poboljšanju tehničkih rješenja za proizvode i implementaciji istih u svakodnevnom životu.

Više o brendu možete pogledati ovdje.


MEA GRUPA

MEA je međunarodna grupa kompanija sa više od 130 godina iskustva na tržištu. Njihovi proizvodi i rešenja, svrstali su MEA kompaniju u jednog od vodećih dobavljača u građevinarstvu. MEA nudi širok spektar proizvoda za sisteme odvodnje, njihova rešenja pomažu građevinskim stručnjacima da postignu stvarno poboljšanje u produktivnosti kroz olakšan rad, bržu ugradnju i sigurnost sistema.

Više o brendu možete pogledati ovdje.


HAGO

HAGO je jedna od vodećih svjetskih kompanija, koja sa najvišim nivoom stručnosti i stalnom kontrolom kvaliteta, već 45 godina, razvija, proizvodi i prodaje šaht poklopce za ispunu. Nakon skoro pola vijeka posvećenog i stručnog rada, kompanija HAGO, danas je jedan od lidera u proizvodnji šaht poklopaca.

Više o brendu možete pogledati ovdje.

KONTAKTIRAJTE NAS

HABIKON CENTAR SUVE GRADNJE

Adresa: Đulje Jovanova 61, 81000 Podgorica, Crna Gora

Email: prodaja@habikon.me

HABIKON

Adresa: Tina Ujevića 10, 81000 Podgorica, Crna Gora

Email: office@habikon.me

Design and hosting by Laganoo.