Habikon fasade i unutrašnje boje

Habikon centar

suve gradnje

U skladu sa trendovima na tržištu, Habikon doo je proširio svoj asortiman. U ponudu smo uvrstili unutrašnje boje i lakove, te fasadne sisteme i keramička ljepila renomiranih proizvođača. Tržištu želimo da ponudimo širok asortima i sistemska rešenja i u ovom segmentu građevinsko-zanatskih radova.

NASLOV

Habikon centar suve gradnje je osnovan u avgustu 2021 godine sa ciljem da našem tržištu ponudi najkvalitetnije i najpristupačnije proizvode. Kroz saradnju sa vodećim evropskim proizvođačima materijala za suvomontažne radove u ponudi imamo širok asortiman proizvoda.

Našim cijenjenim kupcima nudimo kompletnu tehničku podršku u odabiru adekvatnih sistema plafona i zidova,a sa ciljem da uspješno, zajedno riješimo sve zahtjeve na gradilištu.


TECHNOGIPSPRO

Maxima je porodična firma osnovana 1990. godine kao trgovina bojama. Uvidjevši da na tržištu nema dovoljne ponude kvalitetnih unutrašnjih boja, 1994. godine porodica donosi odluku da otpočne proizvodnju istih. Taj razvojni put počinje proizvodom Maxipol, koji je ovu kompaniju učinio prepoznatljivom.

Danas, kompanija Maxima ima kapacitet od 1000 tona gotovog proizvoda na dan, sa portfoliom proizvoda kojima nudi rešenja za sve završne radove u građevinarstvu (proizvodi za termoizolaciju, program za keramiku, proizvodi za obradu unutrašnjih i spoljašnjih zidova…).

Više o brendu možete pogledati ovdje.


RIGIPS SAINT GOBAIN

JUB je brend poznat kao najstariji proizvođač zidnih boja u Sloveniji, pa i cijeloj susjednoj regiji. Počeci proizvodnje zidnih boja bili su u Dolu pri Ljubljani, koji je danas sjedište ovog preduzeća, a sežu još u davnu 1875. godinu.

Danas je JUB internacionalna kompanija, koja svoje proizvode izvozi u 30 zemalja Evrope i svijeta, ima šest proizvodnih pogona, tri u Sloveniji i tri u Srbiji (gdje ubrajaju samo vlastite pogone). U svom asortimanu ova kompanija ima širok izbor proizvoda namijenjenih za razne završne radove u građevinarstvu.

Više o brendu možete pogledati ovdje.

TECHNOGIPSPRO

Technogipspro e.a.d. je proizvođač sistema suve gradnje, i praškastih proizvoda od gipsa (lijepak za gipsane ploče TEHNOFIX, ispunjivač za sastave GKI – TEHNOFUGA, građevinski gips – CONSTRACTION gips, gipsani malter, glet mase na bazi gipsa…).

Proizvođač Technogipspro nudi sistemska rješenja za sve primjene gips karton ploča: obloga zidova, pregradnih zidova, spuštenih plafona, oblaganja potkrovlja.

Asortiman proizvoda Technogipspro distribuira se u mnogim evropskim zemljama, uključujući Bugarsku, Grčku, Kipar, Srbiju, Makedoniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Rumuniju, Moldaviju, Maltu, Španiju i druge.

Više o brendu možete pogledati ovdje.


RIGIPS
SAINT GOBAIN

Saint-Gobain proizvodi, dizajnira i distribuira građevinske materijale širom svijeta, pružajući inovativna rješenja u cilju vrhunske gradnje sa akcentom na omogućavanju estetskog, termalnog, protivpožarnog i akustičkog kvaliteta stanovanja, kao i očuvanja ekologije i energetske efikasnosti. Saint-Gobain se nalazi među 100 najvećih kompanija u svijetu, kao i među top 100 inovativnih kompanija.

Rigips je sinonim u Evropi za sisteme suve gradnje sa gipskartonskim pločama, koji se upotrebljavaju za izvođenje u enterijeru: pregradnih zidova, spuštenih plafona, potkrovlja, plivajućih podova, oblaganja zidova (suvo malterisanje)… Pored toga Rigips ima proizvode za završne radove: maltere, glet mase, grundove…

Rigips nudi niz specijalnih sistema za zaštitu od požara, buke, vlage, bakterija, buđi, nezdravog vazduha, energetskih gubitaka, rendgenskog i elektromagnetskog zračenja.

Gips je u upotrebi nekoliko hiljada godina jer je idealan građevinski materijal koji je ekološki, reguliše klimu u prostoriji, pruža odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, a pri tome je cijena povoljna.

Više o brendu možete pogledati ovdje.


INTRAPROFIL

​​Intraprofil je privredno društvo sa sjedištem u Smederevu koje je osnovano 2005. godine. Vlasnici preduzeća su Ritam Inženjering d.o.o. iz Beograda i Baustoff+Metall GmbH iz Beča. U industrijskoj zoni na 1 ha zemljišta koje je u vlasništvu Intraprofila nalaze se proizvodni kapaciteti za proizvodnju profila za sisteme suve gradnje.

Intraprofil se vrlo brzo nametnuo na domaćem i stranom tržištu kao ozbiljan i pouzdan partner koji je u stanju da u najkraćem roku odgovori na sve zahtjeve za isporukom, bilo sa sopstvenog lagera, bilo da se radi o proizvodnji po specijalnim zahtjevima.

Danas je Intraprofil najveći domaći proizvođač profila za sisteme suve gradnje koji sve više zauzima svoje mjesto i na međunarodnom tržištu. Potvrda izuzetnog kvaliteta i konkurentnosti na sve zahtjevnijem međunarodnom tržištu, je činjenica da Intraprofil preko 60% svoje proizvodnje izvozi. Dosadašnji izvoz je bio orijentisan na Njemačku, Austriju, Hrvatsku, Sloveniju i Crnu Goru, a u narednom periodu se planira širenje i na druga tržišta.

Više o brendu možete pogledati ovdje.


KNAUF

Knauf je lider u proizvodnji građevinskih materijala i sistemskih rješenja, kao i svjetski priznati brend. Sa preko 200 fabrika i 26 000 zaposlenih, Knauf neprestano ispunjava zahtjeve tržišta i kupaca.

Ipak, stručnost nije stigla preko noći, 85 godina stalnog usavršavanja i potraga za boljom i efikasnijom proizvodnjom su omogućili kompaniji Knauf da postane sinonim za gips u građevinskoj industriji. Sve je počelo davne 1932. godine kada su braća Alfons i Karl Knauf uspjeli da dobiju prava na nalazište gipsa i godinu dana kasnije otvorili svoju prvu fabriku gipsa u oblasti Perl u Nemačkoj, gdje se i danas nalazi. Brojne inovacije u građevinskoj industriji i jedinstven kvalitet proizvoda su omogućili Knauf-u da postane ono po čemu je danas poznat – neprikosnoveni lider u proizvodnji i inovaciji građevinskih materijala i svjetski priznati brend.

Više o brendu možete pogledati ovdje.

KONTAKTIRAJTE NAS

HABIKON CENTAR SUVE GRADNJE

Adresa: Đulje Jovanova 61, 81000 Podgorica, Crna Gora

Email: prodaja@habikon.me

HABIKON

Adresa: Tina Ujevića 10, 81000 Podgorica, Crna Gora

Email: office@habikon.me

Design and hosting by Laganoo.